White Survival: een lelie met een bijzonder verhaal

White Survival: een lelie met een bijzonder verhaal

Kwekersvereniging Marklily heeft op maandag 1 juni een witte OT lelie laten dopen door voorzitter Peter Kortekaas. Kortekaas is sinds 2007 voorzitter van de kwekersvereniging en mocht zelf een naam geven aan de nieuwe witte OT lelie. Hij heeft gekozen voor ”White Survival” en hier zit een bijzondere gedachte achter.

Peter Kortekaas is enige jaren geleden getroffen door een levensbedreigende ziekte. Na een lange weg met ups en downs, zag het er afgelopen december naar uit dat ook zijn reservetijd erop zou zitten. Behandeling in een ander ziekenhuis bracht echter nieuw en vooral positief perspectief. Wonderbaarlijk genoeg kan hij weer vooruitkijken en wil hij zijn werkzaamheden in de consultancy snel weer oppakken.

Dit goede nieuws bracht het bestuur van Marklily op het idee om hun voorzitter op deze manier te eren en in het zonnetje te zetten. Kortekaas is enorm betrokken bij het wel en wee van de kwekersvereniging en het bestuur laat met dit gebaar zien zijn inzet te waarderen en oprecht verheugd te zijn met zijn herstel.

De uitgave van White Survival vindt plaats binnen de leden van Marklily. De verwachtingen voor de toekomst zijn hoog gespannen.

Ons laatste Facebook bericht